Starity

Britney Spearst is lecserélik az X Factorban?

2012. december 27. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Simon Cowellnek új mentortársak után kell néznie az X Factor következő évadára.

hirdetés
Britney Spearst is lecserélik az X Factorban?
Fotó: Getty Images

A pletykák szerint a következő szezonra is átalakul az X Factor mentori összetétele.

L.A. Reid már bejelentette, hogy távozik a tehetségkutatóból, hogy ismét lemezkiadójával foglalkozzon. A pletykák szerint azonban a két újonnan jött mentor, Demi Lovato és Britney Spears sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, Simon Cowell pedig nagyon elégedetlen a női mentorok teljesítményével. Demi Lovato állítólag szemtelensége miatt kerülhet lapátra, míg az US Weekly szerint Britney Spears túl unalmasnak bizonyult a műsor számára.

A magazin állítása szerint az énekesnő jelenleg a Showtime-nál, illetve egyéb tévétársaságoknál keres tévés szereplési lehetőséget. Egy műsorhoz közelálló forrás így nyilatkozott: „Britney megkapja az útilaput. A producerek hosszú távra akarták őt, de nem működik.” Egy másik megkérdezett munkatárs is megerősítette a pletykát: „Egy vagyont fizettek neki azért, hogy azt mondja, »csodás« és félgőzzel tapsikoljon.” Egy harmadik forrás pedig azt is elárulta, hogy Simon „őrült Britney-t akarta, de uncsi Britney-t kapta.”

Simon egyelőre nem cáfolta vagy erősítette meg a híreszteléseket a mentorok lecserélésével kapcsolatban, így jelenleg csak L.A. Reid távozása biztos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek