Starity

James Franco és Ashley Benson lebukott?!

2013. január 07. 17:05   |   Szerző: cady17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Franco és Ashley Benson közös filmjük, a Spring Breakers forgatásán találkoztak, és szárnyra keltek a pletykák, hogy több van köztük munkakapcsolatnál.

hirdetés
James Franco és Ashley Benson lebukott?!

James Franco és Ashley Benson közös filmjük a Spring Breakers forgatásán találkoztak. A filmet a Velencei Filmfesztiválon mutatták be, ami után szárnyra kaptak azok a pletykák, hogy a két színész randizgat egymással.

Akkor cáfolták a róluk megjelent híreket, mitöbb, később Jamest hírbehozták a film másik főszereplőjével, Selena Gomezzel is.

Most azonban Ashley, James és pár barátjuk együtt töltötte az év utolsó éjszakáját, ahol természetesen fotók is készültek. A képeket Ashley feltöltötte az Instagram-fiókjára, azonban egyet pár perc múlva el is távolított az oldalról, viszont ez a kevéske idő is elég volt a szemfüles rajongóknak, hogy kiszúrjanak valami furcsát a képen... Jamest, ahogy éppen Ashley mellét fogja!

Már csak az a kérdés, hogy valóban új álompár született, vagy csupán némi alkohol és persze a jó hangulat miatt született a szóban forgó fénykép?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek