Starity

Az Atomic Kitten Jenny Frost nélkül tér vissza

2013. január 11. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók már régóta várják a visszatérést, ám sokaknak csalódniuk kell: az együttes Jenny helyett Kerryvel tér majd vissza.

hirdetés
Az Atomic Kitten Jenny Frost nélkül tér vissza

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Atomic Kitten nevű brit együttes visszatér. Az első hírek alapján még nem volt egyértelmű, hogy Kerry Katona mikor csatlakozik az együtteshez, Natasha Hamilton ugyanis erről igen szűkszavúan beszélt. Később Kerry nyilatkozott arról, milyen szívesen lenne megint az együttes tagja. Erre Jenny Frost reagált is: kijelentette, hogy ha Kerry is tagja lesz az együttesnek, ő nem lép fel többet az Atomic Kittennel.

Ígéretét tartotta is: Natasha Hamilton, Liz McClarnon és Kerry Katona szerda éjjel Londonban mulattak, Jenny nélkül. A lányok hivatalos Facebook-oldalára feltöltött képek alapján is biztosra vehetjük azt, hogy az Atomic Kitten az eredeti trióként tér vissza, és nem Jenny Frosttal.

A lányok az elmúlt éveiket szólókarrierjük építésével, valamint gyermekeik nevelésével töltötték, de tavaly úgy érezték, ideje visszatérni, hogy újra előkelő helyeket foglaljanak el a slágerlistákon. Ám nem ők az egyetlenek, akik visszatérnek: a Blue nevű brit együttes nemrég adta ki új dalát, valamint a Destiny's Child is új válogatásalbummal jelentkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek