Starity

Beperelték a szupermodellt

2013. január 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű modellt, Constance Jablonskit több mint hárommillió dollárra pereli a modellügynöksége!

hirdetés
Beperelték a szupermodellt

Constance Jablonski francia modell neve a divatrajongók számára minden bizonnyal ismerős: két évig ő volt Sonia Rykiel modellje, olyan híres kampányokban láthattuk az arcát, mint a Calvin Klein vagy az Esté Lauder, több híres újságban találkozhattunk vele, például a Harpers Baazar és a Vogue hasábjain, valamint ő volt tavaly a nyolcadik legkeresettebb modell.

Most azonban lehet, hogy a sikernek vége szakad: a különleges szépségű modellt ugyanis hárommillió dollárra perli a Marilyn Model Management cég, akiket olyan modellek képviselnek, mint Naomi Campbell vagy Claudia Schiffer. Teszik mindezt azért, mert a modell átigazolt egy másik céghez.

A Marilyn Model Management azt állítja, hogy Constance egy senki volt, amíg 2008-ban el nem kezdődött karrierje a cégnél. Az ügynökség rengeteg pénzt költött Constance-ra, aki időközben az Esté Lauder arca is lett, ezáltal három év alatt valamivel több mint hárommillió dollárt zsebelt be. Végül úgy döntött, ügynökséget vált, így került a DNA Agencyhez még az idei évben, pedig a szerződése a jövő évig szólt volna.

Egy elemző szerint Constance némi empátiát mutathatna a cége felé. Dana Cole a következőképpen nyilatkozott: „Akárhogy is van, Constance tartozik a cégnek némi hálával, végtére is, ők egyengették a karrierjét.”

A modell nem nyilatkozott a perrel kapcsolatban, de annyit elmondott a Twitteren, hogy nagyon izgatott a váltás miatt, hiszen most erre van szüksége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek