Starity

Égési sérülést szenvedett Ozzy Osbourne

2013. január 19. 19:07   |   Szerző: riri17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ozzyt pár napja kezével műtötték meg, most pedig újabb rossz dolog történt a zenésszel. Házukban egy égve felejtett gyertya tüzet okozott.

hirdetés
Égési sérülést szenvedett Ozzy Osbourne

Tűz ütött ki a házaspárpár Beverly Hills-i otthonában. Sharon egy talkshow-ban mesélte el a történteket. Elmondása szerint miközben az emeleten, a hálószobájukban pihentek, arra ébredt, hogy valami nagyon irritálta a torkát és a szemeit, a kutyáikra pedig hiába szólt rá, nem hallgattak el. Lement a nappaliba, ahol mindent beborított a füst.

Kiderült, a bajt egy gyertya okozta, amit nem fújtak el, mielőtt pihenni indultak. Míg a tűzoltók nem értek ki, a pár napja kezével műtött Ozzy próbálta az ép kezével eloltani a tüzet. Ekkor kapott bele a hajába a tűz, ami kisebb sérüléseket okozott.

Végül a tűzoltók eloltották a tüzet, így a házat is megmentették. Később Sharon köszönte meg nyilvánosan a lánglovagoknak tettüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek