Starity

Palvin Barbi és Selena bocsánatot kértek egymástól

2013. január 20. 15:03   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Palvin Barbara egyre nehezebben tűrte, hogy mindenki azt hitte, Justin Bieberrel kavar, miközben ott volt neki Selena Gomez.

hirdetés
Palvin Barbi és Selena bocsánatot kértek egymástól

A 19 éves magyar modell nemrég közös fotót készített Justin Bieberrel, ebből kifolyólag az összes rajongó felháborodott, hogy az énekes flörtöl a lánnyal, annak ellenére, hogy barátnője van.

A Golden Globe-gálán személyesen is elnézést kért az énekes exbarátnőjétől, Selena Gomeztől – mondta az RTL Klub Fókuszának a Victoria's Secret modellje, Palvin Barbara. „Nagyon aranyos volt, köszöntünk egymásnak, én bocsánatot kértem, hogyha kellemetlenséget okoztam, ő kért bocsánatot tőlem, hogy egyáltalán kirakta azt a képet a Twitterre, úgyhogy semmi probléma nincs már” – magyarázta Palvin.

Barbi nem is értette a vádakat, hiszen mindenki tudja, hogy barátja van, akivel nagyon jól kijönnek, és eszében sincs megcsalni, de most már tisztázódott a dolog, tehát minden rendben a két sztár között, a díjátadón még egy közös képet is készítettek!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek