Starity

Együtt énekeltek a legnépszerűbb francia előadók

2013. január 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alizée, Chiméne, Natasha St-Pier – csak pár név azok közül, akik felléphettek a szombat esti Samedi soir on chante Goldman show-ban.

hirdetés
Együtt énekeltek a legnépszerűbb francia előadók

Alizée már decemberben tájékoztatta rajongóit, hogy hamarosan újra visszatér a TV-képernyőkre: ezúttal a TF1 csatornán, januárban. A Samedi soir on chante Goldman show felvételei december 17-én zajlottak, s 2013. január 19-én került leadásra.

A műsor mindig egy-egy híres énekesről szól, ez esetben Jean-Jacques Goldmanről, akinek a dalait feléneklik a meghívott fiatal énekesek. Goldman egyébként közreműködött Alizée új albumán is, mely a 5 (~cinq) címet viseli, és márciusban fog megjelenni.

Azonban nemcsak a szép korzikai énekesnő vett részt a műsorban. Olyan sztárok oldalán láthattuk még őt, mint Lorie, Shy'm, Chimène Badi, Natasha St-Pier vagy Matt Pokora – 2012 elején még az a pletyka járta, hogy egy párt is alkotnak Alizée-vel.

Az este során Chimène és Alizée elénekelték az America, Long Is The Road dalt, valamint a Goldman generáció közösen adta elő a La vie par procuration, Il changeait la vie és a Famille dalokat is. Ezenkívül elhangzott még az Il suffira d'un signe is, melyben a fent említetteken kívül szerepelt még Amel Bent, Emmanuel Moire, Sofia Essaïdi, Tal, Corneille is. Az estéről készült videók azonban hiába kerültek fel Youtube-ra, a TF1 csatorna már intézkedett azok eltávolításáról szerzői jogok miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek