Starity

Márciusban érkezik Alizée új albuma

2013. január 15. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korzikai énekesnő februárra ígérte ötödik nagylemezét, ám most ismét változtattak a dátumon. Vigasztálasul a rajogóinak, Alizée megosztotta velük az albumborító képét.

hirdetés
Márciusban érkezik Alizée új albuma

Alizée ötödik nagylemeze eredetileg 2012 októberében került volna a boltokba, de ismeretlen okok miatt februárra halasztódott annak megjelenése. Január harmadikán az énekesnő a Star Academy tehetségkutató műsorban tűnt fel, ahol először mutatták meg az új lemez borítóját és fedték fel annak címét: egyszerűen 5 (cinq), utalva ezzel arra, hogy ez az énekesnő ötödik albuma.

Rajongói már tűkön ülve várták a kitűzött február 25-ei dátumot, ám ma a Twitteren közölte Alizée, hogy az új lemez csak tavasszal jön. Az album pontosan egy hónappal később, március 25-én fog megjelenni, hacsak addig nem változtatnak újra a dátumon.

Vigasztalásképp viszont az énekesnő mellékelte az új lemez borítóját is, illetve lecserélte a profilképét erre a Twitteren és a Facebookon is. Látható, hogy kisebb változtatás történt rajta: az album címe, az 5-ös szám Alizée neve mellé került (az eredeti képen nyakában lógó medálként szerepelt).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek