Starity

Selena Gomez visszatér

2013. január 25. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy és fél év zenei pihenés után, újra a stúdióban tölti a napjait. Sőt, még Valentin-napon is dolgozni fog, hogy márciusra kész legyen a visszatérő albuma.

hirdetés
Selena Gomez visszatér

Az ifjú Disney-csillag nem áll meg egy percre sem Justin Bieberrel való szakítása után. Gőzerővel dolgozik legújabb albumán, ami várhatólag márciusban kerül a boltok polcaira.

Az album előkészületei már javában folynak, sőt több dalt is már felvettek a stúdióban. Ráadásul Selena barátnője, Taylor Swift segített a szerelmes számok megírásában, így senki sem fog csodálkozni, hogyha több dal is Bieberre fog utalni.

Sel a január 19-én megrendezett UNICEF jótékonysági eseményen mesélt új albumáról. „Már hihetetlenül várom az új albumom megjelenését, valószínűleg márciusra lesz teljesen kész. Nagyon sokat segített nekem Taylor Swift és Skrillex is – majd hozzátette, hogy a szerelmesek napján is dolgozni fog. – Hogy mit fogok csinálni Valentin-napon? Tuti, hogy a stúdióban leszek, és folytatjuk a munkálatokat.”

Gomez egyébként 2011 novemberében készített utoljára videoklipet, 2012-t filmes karrierjének és Justinnak szentelte, de miután az utóbbinak csúnya vége lett, visszatért a zenéléshez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek