Starity

Selena Gomez a Rock Mafiával stúdiózik

2013. február 03. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő gőzerővel dolgozik legújabb albumán, melyen a Rock Mafia is közreműködik.

hirdetés
Selena Gomez a Rock Mafiával stúdiózik
Fotó: Adidas

Nemrég számoltunk be arról, hogy Selena Gomez éjt nappallá téve szorgoskodik legújabb lemezén, mely előzetes információk szerint márciusban fog a boltok polcaira kerülni. Az album munkálataiba belesegített Taylor Swift és Skrillex is, melléjük pedig most csatlakozott még a Rock Mafia is.

Selena az utóbbi napokban teljesen elárasztotta a Twittert a stúdióban készült képekkel és bejegyzésekkel, melyek között felfedezhető a Rock Mafia neve is. Az egyik fotó alá az „ez egy szomorú, szomorú szerenád” a másik alá pedig a „meg tudom táncoltatni a csillagokat” kommenteket írta, melyek valószínűleg szövegrészletek a készülő dalokból.

A legújabb hírek szerint eddig 18 dalt vettek fel és ebben a hónapban még többel fog gyarapodni a lista. Selena egyébként elárulta, hogy az új szerzemények sokkal életszagúbbak és pimaszabbak lesznek, szóval nagy valószínűséggel Justin Bieber is előkelő szerepet foglal majd el az albumon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek