Starity

Selena Gomez elköltözött Justin Biebertől

2013. február 10. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez tényleg komolyan gondolta a szakítást. Elvitte a cuccait Justintól.

hirdetés
Selena Gomez elköltözött Justin Biebertől

Már lassan egy hónapja, hogy Selena Gomez végleg végzett a kanadai tinisztárral, Justin Bieberrel, de cuccait még csak most sikerült elvinnie. Február másodikán kapták lencsevégre Selt, amint Justin Los Angeles-i házából távozott három hatalmas bőrönddel. Egy tipikus fekete amerikai kocsival hajtott el, segítséget pedig volt barátja testőre nyújtott neki.

Úgy tűnik, most már hivatalosan is vége a volt hollywoodi álompár kapcsolatának, természetesen a Jelena-rajongók máris elkezdték a szituációt túlkombinálni, ahogyan a pletykaoldalak is. Selena adott még egy utolsó esélyt Biebernek, ezért látták az L.A-i otthonában – írták. Viszont, ha reálisan nézzük a dolgokat, nem sok esélye van ennek az opciónak, hiszen ki jön el három hatalmas bőrönddel egy kibékülős beszélgetés után a volt barátjától?

Miután elköltözött Biebertől, egy barátnőjével autós kiszolgálással ételt vittek el a Jack in the Boxból, majd egy csajos délutánt tartottak Selena Beverly Hills-i otthonában. Ráadásul Justin az egész héten New Yorkban tartózkodott, mivel meghívták a Saturday Night Live-ba, hogy legyen a show házigazdája, s addig Selena Los Angelesben maradt a barátaival.


Selena Gomez barátnőjével együtt elhagyja Justin otthonát a bőröndökkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek