Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Vanessa Hudgens

2013. március 07. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk ezen részében az egykori High School Musical-sztár stílusát vesézzük ki.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens stílusa igen egyedi és a legtöbb alkalommal tökéletes összeállításban jelenik meg. Azonban ő sem hibátlan és néha bizony neki is esik rossz ruhára a választása egy-egy premier vagy talkshow alkalmával, így cikksorozatunk legújabb részét a gyönyörű nővé érett egykori Disney-csillag öt legjobb és öt legrosszabb szettjének szenteljük.

A legszebb ruha-összeállítások:

Sucker Punch LA Premiere – 2011

Vanessa az Álomháború 2011-es Los Angeles-i premierjére egy gyönyörű, rövidujjú, selyem és gyöngyökkel borított Jenny Packham-estélyit választott, amely a 2011-es tavaszi kollekció egyik darabja. A ruha szexi hátkivágását egy lazán feltűzött konttyal hagyta érvényesülni, kiegészítőkként pedig ezüst ékszereket és egy színes, kígyó-mintás Diamond Box retikült választott.

Spring Breakers Toronto Film Festival Premiere – 2012

2013 tavaszán megjelenő filmjének torontói premierjén egy Marchesa-ruhát öltött magára, amivel sikerült magára vonnia minden tekintetet, hiszen remekül állt rajta és bőrtónusához is tökéletesen passzolt. A hozzá választott állatmintás táska, az arany karkötő és a Jimmy Choo-cipő merész, mégis hibátlan választás volt.

Spring Breakers Venice Film Festival Premiere – 2012

Ugyancsak Selena Gomezzel közös filmjük velencei premierjére is nagyszerű szettben jelent meg. A fekete-fehér, virágmintás Blumarine-darabban és a Giuseppe Zanotti által tervezett magassarkúban gyönyörűen festett, az egyszerű ezüst karkötő, nyaklánc és a természetes smink pedig még lenyűgözőbbé tette a látványt.

The Tonight Show with Jay Leno – 2012

A színésznő Pamella Roland 2012-es tavaszi kollekciójának elegáns, krémszínű, pántnélküli koktélruhájával akár egy premieren is megjelenhetett volna, azonban ő Jay Leno műsorában volt látható ebben az öltözékben. A Jimmy Choo-lábbelik, a Le Vian-karperec, az Adeler-gyűrű, a mélyvörös rúzs és a hullámos frizura pedig teljessé tették külsejét.

Journey 2: The Mysterious Island Premiere – 2012

Egyértelműen ez a sárga színű, selyem Maria Lucia Hohan-ruha volt Nessa egyik legbámulatosabb választása. Az angyali estélyihez lágy loknikat, arany fülbevalót és karkötőket, egy hatalmas gyémántgyűrűt és egy fekete-arany retikült választott.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Bandslam Special Screening, LA – 2009

Kissé bohókás, hippi-stílusának megfelelő Halé Bob-maxiruhát öltött magára filmjének premierjére, melynek szabása azonban nem volt túl előnyös. A földig érő darab még alacsonyabbá teszi az amúgy sem túl nyakigláb Vanessát, emellet pedig a szörnyű minta sem javít a helyzeten.

Beastly LA Premiere – 2011

Gondolhatnánk, hogy miután látogatást tett a New York-i Divathéten az ifjú színésznő, rengeteg pompás ötletet merített a kifutókról. Azonban erre az összeállításra ránézve korántsem tűnik így, hiszen ez a Julien Macdonald pántnélküli ruha valljuk be, szörnyű választás volt. Ismét csak magassága miatt nem állt túl jól rajta az estélyi, ráadásul a mellrésznél is kissé érdekes a szabása. A hozzá választott piros retikül teljesen elüt a mintától és a színektől, plusz a lila cipő és a túl világos smink sem volt a legjobb ötlet.

MTV Video Music Awards – 2011

A VMA after partyjára választott Candie’s ezüst ruha ugyancsak előnytelen volt számára, hiszen kiemelte kis pocakját, ami miatt úgy fest, mintha várandós lenne. Hiába volt a márka arca, az estélyi ugyancsak túl hosszú volt Nessának és mintha kissé nagy is lenne rá, ráadásul az érdekes frizura sem volt a legszerencsésebb alkotás. Ezeket a hibákat félretéve azonban a smink és a kiegészítők is tökéletesek.

Iris: A Journey Through the World of Cinema by Cirque du Soleil LA Premiere – 2011

Ez a T Bags-ruha teljesen elnyelte a sztár gyönyörű alakját és még inkább „összenyomta”. Földet súroló alja és buggyos ujja egy az egyben katasztrófa, a mély dekoltázs azonban a merész kategóriába sorolandó. Az Alexander Wang táska és a kiegészítők viszont ismét csak megállják a helyüket.

Sucker Punch Pemiere, Pure nightclub, Las Vegas – 2011

A 2011-es év néhány kivétellel nem igazán sorolható Vanessa legjobb évei közé. Az Álomháború megjelenése miatti bulira érdekes szettben merészkedett el, hiszen a Blu Moon kígyómintás ruha és kardigán túl sok volt egyszerre. Yves Saint Laurent platformos magassarkúja és Love Heals nyaklánca még elment a ruhához, azonban a Haute Betts fejdísz szerepét nem igazán értjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek