Starity

Képriporttal lepte meg rajongóit Alizée

2013. február 10. 11:11   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korzikai énekesnő harmadik meglepetése is megjelent: ezúttal egy képriport formájában, mely az egyik új dalának a szövegét is tartalmazza.

hirdetés
Képriporttal lepte meg rajongóit Alizée

Alizée hivatalos oldalán nemrégiben elindult egy újabb megmérettetés a francia rajongók számára, összesen négy meglepetést tesznek közzé majd. Ebből már három napvilágot látott. Az első meglepetés két kiadatlan fotó volt, a második egy exkluzív videó, a harmadik pedig egy képriport, mely a napokban jelent meg.

Ez tartalmazza a Mon chevalier (Az én lovagom) című új dal szövegét, így lehetséges, hogy ez lesz majd a márciusban érkező album új kislemeze. A dalt valószínűleg Alizée saját élete inpirálta, pontosabban a volt férjével, Jérémy Chatelainnel való kapcsolata, akivel kilenc évig éltek együtt.

A képek a párizsi Jardin des Tuileries-ben készültek, valószínűleg ugyanakkor, amikor az új nagylemez promóciós képei is, még decemberben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek