Starity

A Grammy-történelem legrosszabb ruhái

2013. február 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összegyűjtöttük a tíz legpocsékabb ruha-összeállítást az éves Grammy-díj-átadó történelméből.

hirdetés
A Grammy-történelem legrosszabb ruhái

Az 55. éves Grammy-díj-átadót idén 2013. február 10-én, azaz holnap rendezik meg a Staples Centerben, Los Angelesben. A show-t élőben közvetíti a CBS csatorna helyi idő szerint este nyolc órától, és LL Cool J lesz a gála házigazdája – ezúttal másodjára.

Az esemény amellett, hogy a legszebb hangú előadókat díjazza, kritikusokban is bővelkedni fog. Ennek örömére összeszedtük a legrosszabb ruha-összeállításokat a Grammy történelméből.

Annie Lennox

A skót énekesnő többször is meghökkentette a Grammyn résztvevőket, de a legemlékezetesebb megjelenése az volt, amikor tulajdonképpen Minnie Mouse-nak öltözött. Ez az egér fejdísz egyszerűen gyerekes.

Bootsy Collins

A funk zene egyik legkiemelkedőbb alakja előszeretettel bújik állatmintás öltözékbe, egyszer zebrás, másszor leopárdmintás „öltönyt” aggat magára. Rendezvényeken sem egyszer jelent meg így, amellyel kiváltotta a PETA nemtetszését is.

Lady Gaga

Az énekesnőtől az alábbi ruhák igazából egészen hétköznapiak, ezeknél csak merészebb és botrányosabb göncökben láthattuk. 2010-ben egy Giorgio Armanit viselt, de az est végére már Philip Treacy ruhájában kötött ki.

Grace Jones

A jamaicai származású énekesnő 1983-ban mindenkit sokkolt megjelenésével: öltözéke az 1700-as szingapúri éveket idézi – vagy inkább a Mortal Kombat-játékok karaktereit. Szörnyű!

Imogen Heap

Az angol énekes-zeneszerzőtől nem állnak messze az extrém ruhák, kedvenc kiegészítője a napernyő, de ez a békákkal és tavirózsákkal díszített dressz egyszerűen förtelmes, nem is beszélve a hajában található dzsungelről.

Margaret Cho

Margaret Cho a 2004-es díjátadón viselte az alábbi ruhát, amely nemcsak pávamotívumos, de valódi tollakkal díszített. Ez legyen a legkevesebb, ami miatt leszóljuk a ruhát: a 17 Again sztárja nem vett melltartót, így az összes fotón kikandikál mindkét melle!

Nicki Minaj

Az énekesnő – kijelenthetjük – szokást űz abból, hogy mindenkit sokkol a Grammyn. Először egy tetőtől talpig leopárdmintás rucit választott a 2011-es rendezvényre, majd egy évvel később egy vörös Versacében tett nagyon hatásos belépőt – bár sokkal inkább hasonlított Piroska merészebb énjére.

Rihanna

Ebben a fehér ruhában hamarabb néz ki karácsonyfának, mint világhírű énekesnőnek. A boákat idéző „díszítés” és a hálós anyag nem szimpatizálnak egymással, épphogy nem bukkan elő Riri melle.

Sasha Gradiva

Az orosz származású amerikai énekesnő kiverte a biztosítékot a 2012-es Grammy-díj-átadón. Jobb karja teljesen mutálódott: a Terminátort idézi ezekkel a gépfegyverekkel az oldalán. A ruha gyönyörű, de a kiegészítő!

Traci Bingham

Ez a sellőket idéző melltartórész egyszerűen borzalmas, és maga az összeállítás inkább való tengerpartra, a pálmafák közé, mintsem egy ilyen neves rendezvényre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek