Starity

Lady Gaga lesérült

2013. február 13. 13:01   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gagának le kellett mondania az e hétre tervezett észak-amerikai koncertjeit is ízületi fájdalmai miatt.

hirdetés
Lady Gaga lesérült

Napjaink egyik legnépszerűbb sztárja, Lady Gaga lesérült. Az immár zöld hajjal hódító énekesnő egy közleményben jelentette be, hogy a már hetek óta tartó ízületi gyulladása miatt már lábra állni is alig tud. Fájdalmait sokáig leplezni tudta, de az utóbbi hónapban súlyosbodott a helyzet. Utoljára a hétfőn lezajlott montreali koncerten lépett fel, viszont a chicagói, detroiti és hamiltoni koncertjét kénytelen volt lemondani.

Gaga már hivatalos Twitter-oldalán is értesítette a 34 milliós létszámú rajongótáborát a koncertek lefújásáról. Üzeneteiből látszik, hogy ő is nagyon sajnálja az elmaradó koncerteket. „Remélhetőleg hamar meggyógyulok. Utálom ezt. Nagyon. Szeretlek titeket, és sajnálom” — csiripelte az énekesnő.

Egyelőre nincs hír arról, mikor kerülnek bepótlásra az elmaradott koncertek. Gaga turnéja, a Born This Way Ball az eredeti tervek szerint március 20-án fejeződne be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek