Starity

Lady Gaga turnéját törölték

2013. február 14. 11:11   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Live Nation Global Touring által rendezett Born This Way Ball összes fennmaradó koncertjét törölték, mivel Gaga jelenleg nincs abban az állapotban, hogy színpadra léphessen.

hirdetés
Lady Gaga turnéját törölték

Tegnap érkezett a hír, hogy Lady Gaga súlyos izületi gyulladása miatt lemondtak három koncertet az Egyesült Államokban. Ma éjjel az énekesnő saját közösségi oldaláról érkezett a közlemény Gaga csapatától, hogy a fennmaradó több mint 20 koncertet is lemondták:

„Ma reggel további vizsgálatokat végeztünk, hogy a probléma súlyosságát felmérjük. Megállapítottuk, hogy Lady Gagának egy szakadása van a csípőjénél. Műtétre lesz szüksége, hogy helyrehozzák a problémát, majd szigorúan meghatározott időre a regenerálódásra. Ez sajnos arra kényszeríti őt, hogy abbahagyja világ körüli turnéját annak érdekében, hogy meggyógyulhasson” – áll a levélben.

Most már az is biztos, hogy a Lady nem fogja bepótolni elmaradó koncertjeit. Mától a kis szörnyecskék visszakérhetik pénzüket ott, ahol megvásárolták jegyeiket. A rajongók biztosan csalódottak, de a Littlemonsters.com-ra folyamatosan töltik fel képeiket, melyeken Gagáért imádkoznak. Talán már az is előfordulhat, hogy az énekesnő idén megjelenő legújabb albuma, az ARTPOP is csúszni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek