Starity

Sztártetoválások és jelentéseik

2013. február 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében ezúttal is öt közkedvelt sztár tetoválását mutatjuk be, valamint eláruljuk, milyen jelentőséggel is bírnak az ábrácskák.

hirdetés
Sztártetoválások és jelentéseik

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tetoválás, mind a sztárok körében, mind a hétköznapi életben. Talán nem is nagyon találunk olyan hírességet manapság, akinek testét ne díszítené itt-ott valamilyen tintacsoda. Na, de lássuk, ki, milyen mintával lepte meg magát egy-egy különleges élmény emlékére.

Avril Lavigne

Mint köztudott, Avril testét rengeteg aprócska kép és felirat díszíti, de a leggyakrabban megjelenő motívum – mely saját ruhakollekciójának, az Abbey Dawnnak is fő jellegzetessége – a csillag. Hol kisebbet, hol nagyobbat varratott, de talán a legnagyobb jelentősséggel bíró csillaga az, amelyet legelőször varratott a bőrére. Ez az apróság Avril bal belső csuklóján díszeleg, mely a Let Go albumának stílusát idézi. Érdekesség, hogy Ben Moody (az Evanescence exgitárosa) – aki az album munkálataiban is közreműködött – szintén magára varratta a csillagot.

Hayley Williams

Hayley is rajong a tetoválásokért, több ábra is díszíti testét, de egyik sem ilyen nagy, mint amelyet 2012 januárjában csináltatott. Az impozáns, színes virágok az énekesnő bal csípőjén kaptak helyet, és elmondása szerint őt és két testvérét, Ericát és McKaylát szimbolizálják. Talán kevesen tudják, de Hayley a legidősebb testvér a családban, és a vadóc énekesnő ekképp is szerette volna kifejezni szeretetét és ragaszkodását.

Katy Perry

Katy köztudottan rajong az édes apróságokért, azonban nem csak ennek a szenvedélyének hódolt, amikor jobb belső bokájára varratta ezt a mosolygós eprecskét 2009 júliusában. Mielőtt tű érte volna a bőrét, a következőt csiripelte a Twitteren: „Azon gondolkodom, hogy ma este megcsináltatom a második tetoválásom. Egy rajzfilmszerű epret szeretnék, ezzel is megünnepelve az elmúlt 15 fantasztikus hónapot!” Katy ezzel a One Of The Boys című albumának sikerességére, valamint a Hello, Katy névre keresztelt turné sikerességére célzott.

Demi Lovato

Demi sem fogta vissza magát, amikor bőrének díszítéséről volt szó, így az ő testén is többféle mintát hagyott a tinta. Legutóbbi tetoválása az eddigi legnagyobb. 12 repülő madarat ábrázol, melyek apró örvényt keltenek maguk után, valamint a faith, azaz a hit szó olvasható. Érdekesség, hogy maga a szó, már 2011 decembere óta ékesíti az énekesnő jobb alkarját, a madarak azonban csak 2012 novemberében kerültek felvarrásra. Érdemes még megemlítenünk, hogy a tetoválás a tetoválókörökben méltán híres Kat Von D keze munkáját dicséri.

Lady Gaga

Gaga sosem volt igazán visszafogott természetű, így a tetoválásai sem éppen azok. Azonban a legkedvesebb minden valószínűség szerint ez a szalaggal díszített szivecske, melyen a dad, vagyis az apa felirat olvasható. Gaga röviddel azután varratta a bőrére az ábrát, miután édesapján sikeres szívműtétet hajtottak végre. Édesapja évek óta szívproblémákkal küzdött, és az énekesnő rettegett attól, hogy elveszítheti őt. Mikor elmondta édesapjának a tetoválással kapcsolatos terveit, a férfi könnyes szemmel kérte az énekesnőt, hogy ne legyen túl nagy. Ekkor írta Speechless című dalát, mintegy védőbeszédet, hogy sikerüljön a műtét.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek