Starity

Pink lesz az X Factor legújabb zsűritagja?

2013. február 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint Simon Cowell újra fontolgatja az ötletet, hogy felkéri zsűritagnak, holott Pink korábban elutasította az efféle ajánlatokat.

hirdetés
Pink lesz az X Factor legújabb zsűritagja?
Fotó: Andrew Macpherson/Shape

A Try énekesnője is azon jelöltek között szerepel, akik az X Factorban Simon Cowell oldalán ülhetnek – írja a Daily Star magazin. A 33 éves Pink korábban hangsúlyozta már, miért nem szeretne zsűritagként résztvenni a tehetségkutatókban: attól fél, hogy negatív benyomást kelt a nézőkben.

„Felkértek a Voice és az American Idol zsűritagjának is, de nemet mondtam, mert nem lehetek őszinte. Ha őszinte vagy, az emberek utálnak. Jobban utálnának, mint most, és nem akarom megbántani mások érzéseit” – nyilatkozta korábban.

Ennek ellenére mégis úgy fest, Simon fontolgatja, hogy Britney Spears helyére őt ülteti, ha Lady Gagát nem sikerül megszerezniük, Demi Lovato ugyanis korábban célzott már rá, hogy szívesen látná a zsűriben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek