Starity

Demi Lovato Lady Gagát akarja

2013. február 15. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután hivatalosan két mentor is távozott az amerikai tehetségkutatóból, az embereket már az új zsűrijelöltek kiléte érdekli, Demi Lovatónak pedig lenne is egy egészen megdöbbentő ötlete erre a posztra.

hirdetés
Demi Lovato Lady Gagát akarja

Az utóbbi időkben sokat lehetett hallani az amerikai X Factor körüli felfordulásról, ugyanis először L.A. Reid jelentette be a kilépését, ám Britney Spears is otthagyja a tehetségkutatót, valamint Demi Lovato is egy időben elég közel állt a kirúgáshoz.

Ugyan a műsor atyja, Simon Cowell még semmit nem döntött el hivatalosan az új mentorok kilétét illetően, a jelenleg törött lábú színész-énekesnőnek azonban már van is egy egészen konkrét ötlete, hogy kit szeretne maga mellé a zsűriasztalnál, választása pedig a szintén sérült lábú Lady Gagára esett.

„Én ebben az évben a zenémre összpontosítok, lesz egy csomó turné, egy csomó promó az album miatt, de én szívesen elvállalnám. Nyilvánvaló, ha arra kérnének, hogy menjek vissza, én igent mondanék. Ha így lesz, én Lady Gagát szeretném magam mellett látni. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e vagy sem" – mondta Demi.

Nem tudjuk, hogy Simon mit szólna az ötlethez, mindenesetre lehet, hogy meggondolja a felvetést, hiszen a műsornak csak jól jöhet egy olyan népszerű énekesnő, mint Lady Gaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek