Starity

Sztárok saját márkákkal — Alyssa Milano

2013. március 13. 18:06   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alyssa Milano kiskora óta a színészetnek él. Az éneklésbe is belekóstolt már, azonban évek óta tervez ruhákat. Most mindent megtudhatsz a divatmárkájáról!

hirdetés
Sztárok saját márkákkal — Alyssa Milano

Cikksorozatunkat a Bűbájos boszorkák sztárjával folytatjuk. Milano kiskora óta színészkedik, belekóstolt már a zeneiparba is. A magánéletében is rendben zajlanak az események, és évekkel ezelőtt a divatba is belekóstolt – nem is akármilyenbe. A sportdivat felé vette az irányt a színésznő.

Mivel gyermekkorában belekóstolhatott ebbe a világba (hisz édesanyja divattervező volt), és kiskora óta rajong a sportért – főleg a baseballért –, a női sportrajongóknak tervez ruhákat.

2007-ben jelent meg saját ruhakollekciója, a TOUCH by Alyssa Milano. Azt volt a tapasztalata, hogy nem terveznek divatos ruhákat a nőknek a sportmeccsekre, ezért eltökélte magát, hogy ő majd kézbe veszi az ügyet, és olyan ruhadarabokat dob a piacra a nőknek, amik sportosak és lazák, kifejezik kedvenc sportáguk rajongását és persze divatosak is – nem utolsó sorban pedig hordhatóak a hétköznapokon is.

Az MLB – Észak-Amerika első osztályú profi baseballbajnoksága – számára is tervez ruhákat, amit csapatmezként is használnak. Ezenkívül topokat, kiskabátokat és farmernadrágokat tervez, de ékszer is jelent már meg tőle.

Ezeken a csinos felsőkön megtalálhatók a legnépszerűbb csapatok nevei – például az NFL. Ráadásul maga a színésznő állt modellt a képekhez, ebből is látszik, hogy mennyit törődik a ruhamárkájával.


Természetesen Alyssa sapkákat is tervez

A teljes kollekciót Alyssa hivatalos oldalán lehet megtekinteni.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek