Starity

Sztárok, akikből internetes mém lett II.

2013. február 28. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az interneten terjedő sztáros memék sora még közel sem ért véget, most újabb öt hírességet mutatunk be, akik az internetezők kedvenc alakjai.

hirdetés
Sztárok, akikből internetes mém lett II.

Az internetes mémekkel már szinte mindenki találkozott itt-ott, népszerűségük egyre csak nő, amire nagyban rásegítenek a sztárokról formált figurák. Előző cikkünkhöz hasonlóan most is öt hírességet mutatunk be, akikkel az internetes viccportálokon gyakran találkozhatunk.

Yao Ming – B*tch Please

A kínai válogatott kosaras egyik viccesen elsült grimaszának köszönhető a világháló egyik legkedveltebb mémje, amit rendre odahelyeznek minden olyan képregény végére, amiben a csattanó az „Ugyan, kérlek!” résznél van.

Patrick Stewart – Facepalm

A Star Trekből ismert színész egyik legismertebb mozdulata egészen 1980-ig nyúlik vissza, amikor a Picard kapitányt megformáló Partick a sorozat harmadik évadában ezzel fejezte ki azt, hogy fárasztják az értelmetlen dolgok. Egy internetezőnek megtetszett a mozdulat, azóta pedig minden agyzsibbasztó, értelmetlen és fárasztó posztnál helyet kap az, ahogy a színész a fejét fogja.

Barack Obama – Not Bad

Igen, világunk egyik legnépszerűbb embere, maga az amerikai elnök sem kerülhette el a „memévé válást”, neki a „Nem rossz” grimaszát kedvelték meg az internetezők, amit azóta előszeretettel használnak is képregényekhez.

Freddie Mercury

A Queen együttes legendás énekese az interneten is legalább olyan népszerű, mint egykor a koncerteken, hiszen több millióan kedvelik ennek az 1986-ban készült képnek a grafikus változatát, amit sokszor láthatunk olyan képregények végén, amelyekben a történet sikerrel végződik, jól sül el.

Vin Diesel – De nem ma!

Az akciófilmek sztárjának ez a pillanata inkább csak a magyar internetezők körében ismert, de nálunk rendkívül szeretik a készítők, rendszerint a poszt csattanója a nagydarab kigyúrt színész képe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek