Starity

Justin Bieber: „Remekül értek a lányokhoz”

2013. február 28. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber a Twist magazinnak adott interjújában jelentette ki, hogy ő remek barát. Ráadásul a kedves oldalát már nem Selena Gomeznek mutogatja – a hírek szerint egy angol énekesnő, Ella Paige a szerencsés kiválasztott.

hirdetés
Justin Bieber: „Remekül értek a lányokhoz”

Nemrég a szakításon átment kanadai énekes, Justin Bieber a Twist magazinnak nyilatkozott magáról, hogy ő miként viselkedik egy kapcsolatban, és hogy jól tudja, mi kell a lányoknak.

„Egy remek barát vagyok. Teljes mértékben így gondolom. Megvannak a tulajdonságaim – nagyon kedves tudok lenni, és figyelmes. Ráadásul rengeteg türelmem van. Imádom meglepni a barátnőmet kedves dolgokkal, romantikus kirándulásokkal, mint például a piknikezés. A csajoknak sokkal fontosabb, hogy szeressék őket, mint a hatalmas és drága ajándékok. Azt hiszem, értek a lányokhoz, ők annyira ennivalók és szeretetteljesek, de a pasik is.

Egyébként nem kell félteni Justint, hiszen Selena Gomez után újra egy énekesnővel hozták szóba. Az angol származású, Ella Paige-dzsel, akivel bejárta egész Londont, hiszen Justin lassan egy hete a brit fővárosban tartózkodik. Talán a pletykák nem bizonyultak hamisnak, hiszen Biebs a szövegben konkrétan megemlíti, hogy szereti a barátnőjét meglepni apró dolgokkal. Vajon az angol énekesnő segít Biebernek kimászni a botrányaiból?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek