Starity

Fenyegetik Olivia Wilde-ot Bieber rajongói

2013. március 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem nézték jó szemmel, ahogy a színésznő beszólt kedvencüknek, s most fenyegető üzenetekkel bombázzák a sztárt.

hirdetés
Fenyegetik Olivia Wilde-ot Bieber rajongói

Az immár tizenkilenc éves Bieber teljesen kifordult magából, s ennek Olivia Wilde hangot is adott nemrég a Twitteren: „Bieber, vedd már fel a kib*szott pólód. (Kivéve, ha mindet elvesztetted egy tűzvész során, de kérlek, akkor vegyél egy újat!)” – írta, utalva arra, hogy az énekes állandóan félpucéran mászkál, már az utcán is.

A Belieberek, ahogyan a rajongók nevezik magukat, tehát most a Doktor House sztárját támadják sértő üzenetekkel. „Justin talán még azt sem tudja, ki a fene vagy, csak a hátsó sorból utálod.” Míg egy másikuk azt írja: „Olivia, pofán foglak csapni!”

Sokan még itt sem állnak meg, „Halál Oliviára” nevezetű trendet szeretnének indítani, hogy kiálljanak kedvencük mellett. Talán a rajongókra is ráférne az eligazítás, hiszen nem a színésznő az egyetlen, aki nem nézi jó szemmel, mit művel a kanadai titán. Nemrég Robbie Williams mondta el a véleményét arról, hogy szerinte Justint is utoléri a kiégés korszaka, valamint a The Black Keys dobosa is beszólt neki nemrégiben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek