Starity

A szingapúri egyház beszólt Adam Lambertnek

2013. március 08. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam jelenleg a Trespassing miniturnéjával járja a világot, azonban nem mindenhol fogadják szívesen az énekest. A szingapúri egyház kifejtette nemtetszését az érkezésével kapcsolatban.

hirdetés
A szingapúri egyház beszólt Adam Lambertnek

Adam Lambert viszonylag megosztó személyiség, legújabb tetoválása szerint pedig ő is inkább egyfajta torzszülöttként láttja magát. Ebben a nézetében erősítette meg a szingapúri egyház, akik tiltakozni kezdtek Lambert mai fellépése ellen.

The Straits Times március másodikán számolt be arról, hogy a Nemzeti Egyházi Tanács panaszt tett a keresztények nevében, miszerint „a homoszexualitás népszerűsítése különféle fellépések során sérti a vallásukat”, így kérték a rendezvény eltörlését és az énekes kiutasítását a városból. Céljukat annyiban elérték, hogy a műsorra 16-os korhatár került, azzal az indoklással, hogy a fiatalabb nézőkre káros lehet.

A sajtótájékoztatón kérdezték, mit reagál erre, mire Lambert csupán annyit mondott, hogy ez rendben van, hiszen ő továbbra is hisz a szerelemben, az elfogadásban, a pozitivitásban és a szórakozásban, így ezt közvetíti, amikor színpadon áll. Azért azt meg kívánta jegyezni, hogy nem teljesen érti a problémát, hiszen „Nem sérült meg senki, miközben dolgoztunk a koncert anyagán, nincsenek bizarr módszereim, nem áldozom bébi kecskéket. Általában megiszom egy csésze zöld teát, bemelegítem a hangszálaimat és tornázom egy kicsit, ennyi.”

Adam elárulta, hogy ráadásul a külső magabiztosságát csak megjátssza, a felszín alatt folyamatos belső küzdelmeket folytat, inkább szorongó típus. „Mint egy előadónak, aki a színházban nőtt fel, nem esik nehezemre tettetni, hogy magabiztos vagyok. Annak kell látszanom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek