Starity

Zimány Linda hazudott a versenyről?

2013. március 08. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar modell vasárnap osztotta meg a hírt rajongói oldalán, miszerint koronát nyert egy amerikai szépségversenyen. Az igaz, hogy Linda győzött, csakhogy nem azon a versenyen, amiről a Facebookon írt.

hirdetés
Zimány Linda hazudott a versenyről?
Fotó: Bryan Steffy/GettyImages

Zimány Linda örömmel osztotta meg rajongói oldalán a hírt, hogy megnyerte a Hawaiian Tropic versenyt, mely az egyik legrangosabb amerikai szépségverseny.

„Örömmel tudatom veletek, hogy a Miss Universe és Miss Amerika után leghíresebb Amerikai szépségversenyt, a HawaiianTropicot amit 1994 óta rendeznek meg és még a Dumb es Dumber filmben is benne van, megnyertem! 100 bombanő között első lettem!” írta a Facebook-oldalán.

Az viszont már többeknek feltűnt, hogy az általa említett verseny nem egyezik meg a szalagján látható címmel, ugyanis ő a Tropic Beautyn lett az első helyezett, ami 2011 óta létezik, vagyis ez volt a harmadik ilyen verseny. A Linda által emlíett Hawaiian Tropic már megszűnt 2010-ben – írja a Velvet.

A Tropic Beauty azután indult el, hogy a Hawaiian Tropicot eladták. A két verseny teljesen más, más tulajdonossal és más névvel. A Linda által megnyert verseny nem is szépségverseny, hanem egy modellkereső, melynek győztese pénzjutalmat kap. A Velvet megkereste Lindát, de ő nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek