Starity

Zimány Linda szépségversenyt nyert Las Vegasban

2013. március 03. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell többször szerepelt már címlapon a tengerentúlon, most pedig egy szépségversenyen képviselhette Magyarországot, melynek végén az ő fejére került a korona.

hirdetés
Zimány Linda szépségversenyt nyert Las Vegasban

Zimány Linda rajongói oldalán jelentette be a nagy hírt, miszerint ő nyerte meg a Hawaiian Tropic versenyt, melyet március 2-án rendeztek Las Vegasban, immár a 19. alkalommal. Érdekesség, hogy ez a verseny a Miss Universe és a Miss Amerika után a legrangosabb amerikai szépségverseny.

Linda már másodjára vett részt a megmérettetésen, először 20 évesen képviselte rajta hazánkat, és már nagyon várta, hogy ismét kiutazzon. Nemcsak azért mert Amerikában van, hanem mert óriási élmény és megtiszteltetés számára, hogy képviselje hazánkat egy ilyen színvonalas eseményen.

A szépségkirálynő hamarosan Los Angelesbe utazik, ahol több interjút készítenek majd vele, a jövő héten pedig visszautazik Magyarországra.

Linda vasárnap reggel osztotta meg a képet, melyen a tavalyi győztessel látható

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek