Starity

Új szerepben mutatkozott Tomo Miličević

2013. március 09. 22:10   |   Szerző: HunEchelon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Péntek este a gitáros saját Los Angeles-i otthonában „látta vendégül” rajongóit egy laza sütés-főzés erejéig. Az eseményt hetek óta hirdették a rajongók által már jól ismert VyRT.com oldalon, ahol magát a közvetítést is nyomon lehetett követni.

hirdetés
Új szerepben mutatkozott Tomo Miličević

A fakanalat ragadt zenész nem egymaga vágott bele a nőnapi főzőcskézésbe, vele tartottak családjának nőtagjai is. Vele tartott Tonka, az édesanyja, akinek bájos horvát akcentusa érdekes színfolt volt az este folyamán, illetve Ivana, a nővére, aki a nem régóta futó és igen sikeres Banshee című sorozat női főszereplője. És persze nem lehet megfeledkezni a feleségéről, Vickiről, aki szigorúan a színfalak mögül figyelte az eseményeket – hagyta hites urát alkotni –, de így is feltűnt egy-egy pillanat erejéig. Lopakodó magatartása miatt meg is kapta a „Ninja Vicki” becenevet. A nőnapra való tekintettel Tomo nem vette igénybe hölgyvendégei segítségét, nekik mindössze csak a végeredményt kellett élvezniük, ami úgy tűnt, nem volt ellenükre.

Az este folyamán Tomo nemcsupán recepteket szeretett volna megosztani a nézősereggel, hanem a konyhaművészet fortélyaiba is bevezette őket, így az egészen kezdők is bátran belevághattak az alkotásba. Tippeket adott többek közt a szeleteléshez, hogyan érdemes tartani mind a kést, mind pedig a kezünket, hogy még véletlenül se vágjuk meg magunkat, a tojás feltörésének egy eddig ismeretlen trükkjét is bárki elsajátíthatta a látottak alapján. Jó tanácsokat kaphattunk a konyhai eszközökről és persze a konyhai higiéniáról is. Erre utalt Mama Miličević találó aranyköpése is, miszerint „A tiszta konyha a nyerő konyha”.

Igen változatos menüt hozott össze az est házigazdája. Először egy ínycsiklandozó zöldséges omlettet készített el, eközben a teraszon lévő grillsütőbe tett néhány csirkecombot, melyet később párolt zöldségekkel tálalt. Nem feledkezett meg a halakat kedvelőkről sem, számukra összeütött egy kissé csípős tavaszi párolt halat is. Végezetül pedig egy egyszerűen elkészíthető desszerttel zárta a menüsort, mely egy gyümölcsmix volt, amit egy friss mézes-citromos tejszínhabbal bolondított meg.

A finom illatoknak nemcsak a vendégek, de a házigazda állatkái sem tudtak ellenállni. A Miličević família híres/hírhedt macskaseregének egyik tagja, Milo is képernyőre került, aki később némi technikai problémát is okozott, amikor megrágta az internetkábelt, így néhány perc erejéig megszakította az adást. Később pedig a ház őrző-védő ölebe is megmutatta magát, Ramsey, aki volt olyan szerencsés, és kapott néhány jó falatot.

Az ételek hozzávalóit már jóval az esemény előtt közkinccsé tették, hogy aki akarta, a főszakáccsal együtt készíthette el a menüsort saját otthonában. És nem is tették hiába, ugyanis számtalan poszt került napvilágra, melyeken büszkén mutogatják a nézők saját műveiket. Köztük volt Jared Leto is, Tomo zenésztársa, aki több menetet is vívott az omlettel, kisebb-nagyobb eredménnyel. Tomo elmondta, hogy az előző lemezük, a This Is War munkálatai során igen sűrűn főzőtt Jaredre.

Aki nem készült főzésre, nem maradt le semmiről, hisz a receptek megtalálhatók a VyRT.com oldalán, így bármikor összeütheti a fent említett menüsort. Várhatóan ez volt az utolsó nagyobb lélegzetvételű műsor, melyben a 30 Seconds To Mars tagjai részt vettek, ugyanis hamarosan megjelenik az új albumuk első kislemeze, az Up In The Air. Nyáron pedig kezdetét veszi az újabb koncertsorozat, melynek keretén belül hazánkba is ellátogat Jared, Shannon és Tomo, méghozzá a Volt Fesztiválra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek