Starity

Justin Bieber próbál jó maradni

2013. március 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre jobban tűnik úgy, hogy a tinik bálványa, Justin Bieber alól kicsúszik az irányítás és rossz irányba halad. De a fiú ígéri, hogy megpróbál jó maradni.

hirdetés
Justin Bieber próbál jó maradni

Az utóbbi időben a kanadai tinisztár, Justin Bieber körül kezdtek elharapózni a dolgok. Napról napra úgy tűnt, hogy nincs a kezében az irányítás, és nem tudja feldolgozni a sztáréletet. Természetesen ezt az énekes összes hozzátartozójának nehéz lehet feldogozni, de mindennél jobban az édesanyukájának a legnehezebb látni, ahogy fia alól kicsúszik a talaj.

Pattie természetesen nagyon aggódik Justinért, a fiú pedig a Twitteren próbálta megnyugtatni anyukáját. „Helyesen felnevelted a fiadat. Bár nem vagyok tökéletes, de próbálkozom. Szeretlek.”

Vajon Justinnak is nehéz szembenéznie a tetteivel, és könnyebbnek érezte, ha a mikroblogon keresztül üzen anyukájának, mintsem élőben?

Reméljük, Justinnak nem csak a Twitteren nagy a szája, hiszen még év elején csiripelte, hogy ő bizony jó fiú, és lehet szórakozni káros dolgok nélkül is. De azóta egyre több botrányba keveredett, s a drogokat sem vonta meg magától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek