Starity

Nina Dobrev anyjától kap szextippeket

2013. március 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev számtalanszor bizonyította már a Vámpírnaplók során, hogy érti a dolgát, ha a szex jön szóba, mégis elárulta: anyja segíti tökéletesíteni a pozícióit!

hirdetés
Nina Dobrev anyjától kap szextippeket
Fotó: Jude Domski/WireImage

Nina nagyon közeli viszonyt ápol édesanyjával, Michaela Constantine-nal, aki gyakran meglátogatja őt a Vámpírnaplók forgatása közben. Attól sem riad vissza, hogy kiossza lányát, ha valamit rosszul csinál egy erotikus jelenet felvételénél: néhány alkalommal az ő utasítása szerint mozgott a színésznő az ágyban!

„Biztos vagyok benne, hogy minden sráccal volt már dolgom a sorozatban... mármint a karakteremnek! Ami a legkínosabb és legfurább, ha anya eljön a forgatásra, mikor épp egy szexjelenetet készítünk. Ez már elég fura, de ha kilépek a színfalak közül, odajön hozzám, és ilyeneket mond: »Domborítsd a hátad egy kicsit jobban! Sokkal szexibbnek tűnsz, ha domborítasz!«” – mesélte Nina a TBS adásában Conan O'Briennek.

Az interjú során azt is megosztotta rajongóival, hogy szívesen lenne a következő Angelina Jolie, ígéri; néhány éven belül szétrúg még pár hátsót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek