Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 20. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szakított Katy és John? Kivel jár Bradley Cooper? Mit gondol Keyshia Cole beyoncé új daláról? Mit csinál Katie Holmes? Milyen ajánlatot kapott Kate Upton? – Ezekre az égetően fontos kérdésekre kapsz most választ.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Szakított Katy Perry és John Mayer?

Eljegyzésükről kaptak szárnyra a pletykák néhány héttel ezelőtt, de ismét szakítottak, és úgy tűnik, hogy ezúttal talán örökre elváltak az útjaik. A pár 2012 nyarán kezdett el randevúzni, majd augusztusban egy rövid időre szétváltak, ám nem sokkal később már ismét kettesben turbékoltak. Úgy látszott, hogy nagyon boldogok együtt, és Mayer is megkomolyodni látszott Katy oldalán.

Az énekesnő barátai szerint még van halvány esély arra, hogy újra egymásra találjanak, ám egyelőre mindkettőjüket túlságosan leköti a munkája ahhoz, hogy a kapcsolatukra koncentrálhassanak.

*

Kate Uptont bálozni hívták

A népszerű fotómodell különös ajánlatot kapott. Egy kaliforniai főiskolás diák, Jake Davidson egy romantikus videóüzenetben kérte meg a gyönyörű modellt, hogy legyen a párja a végzősök bálján.

Kate egyelőre még nem válaszolt a meghívásra, de a srác reménykedik, hogy talán sikerül neki megnyernie a modellt – ahogyan sikerült Scott Moore tengerész őrmesternek, aki egy YouTube-ra feltöltött videóban hasonló kérést intézett Mila Kunis színésznőhöz. Mila elfogadta a meghívást, és kart karba öltve Moore őrmesterrel megjelent a haditengerészet bálján.

*

Katie Holmes gyermeket szeretne

A színésznő nemrég jelentette be, hogy készen áll a gyermekvállalásra, annak ellenére, hogy jelenleg nagyon elfoglalt, lekötik a Holmes & Yang nevű divatcégének ügyei, emellett az Alterna nevű hajápolási termékeket és a Bobbi Brown Cosmetics árucikkeit népszerűsíti, valamint félmeztelenül pózol egy ékszerreklámban. Az Allure magazin címlapján is vele találkozhatunk, a magazin belsejében pedig még több gyönyörűen fotózott képben gyönyörködhetünk.

Katie szabadidejét kizárólag a lányának, a hatéves Surinak szentelni, de már többször látták az ügyvéd Adam Schweitzer oldalán, aki mellesleg a színésznő nős ügyvédje. Talán ő lesz a következő apajelölt?

*

Keyshia Cole beszólt Beyoncénak

Az R&B-énekesnő a Twitteren öntötte ki a szívét, és kissé aggresszív módon támadta Bey királynőt. „Először arról énekel, hogy a nőknek össze kell tartaniuk, most pedig azt mondja, hogy hajoljatok meg előttem, r*bancok” – ez a kétarcúság nem tetszik Cole-nak.

Beyoncé rajongói máris hasonlóan támadó jellegű üzenetekkel árasztották el az énekesnőt, hogy megvédjék a kedvencüket, ám a Bow Down (Bitches) énekesnője nem nyilatkozott az ügyben.

*

Bradley Cooper foglalt?

Ismét elérhetetlenné vált a lelkes női rajongók számára, ugyanis hétfőn együtt látták a népszerű brit modellel és színésznővel, Suki Waterhouse-zal, amint jókedvűen nevetgélve sétálgattak a napsütésben, és a szemtanúk szerint látványosan flörtöltek egymással.

A párt február elején fotózták le együtt először, és noha nem erősítették meg, hogy együtt járnak, azóta tartják a kapcsolatot, és többször is találkoztak – a 18 évnyi korkülönbség ellenére, ami látszólag csak a külvilágot zavarja, de őket nem. Ez utóbbi azért is érdekes, mert amikor a színészt Jennifer Lawrence színésznővel igyekeztek összehozni, ő azzal ütötte el a dolgot, hogy túl öreg az Éhezők viadala sztárjához. (16 év a különbség közöttük).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek