Starity

Nadine Coyle: „Én mindent megpróbáltam”

2013. március 22. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő elárulta, hogy ő mindent megtett, hogy megakadályozza a bandája, a Girls Aloud feloszlását.

hirdetés
Nadine Coyle: „Én mindent megpróbáltam”

A lánycsapat nemrég bejelentette, hogy a tízéves évfordulójukat ünneplő turné utolsó állomása, a liverpooli koncert után feloszlanak. Ez tegnap meg is történt. Nadine Coyle elárulta, ő nem akarta a Girls Aloud feloszlását, azonban az ellenkezése süket fülekre talált.

Az észak-ír származású énekesnő ma a Twitteren osztotta meg a gondolatait, és elmondta, ha rajta múlt volna, akkor a Girls Aloud még mindig együtt lenne: „Tudnotok kell, hogy semmi részem nem volt a feloszlásban. Nem tudtam megállítani őket. Nagyon jól éreztem magamat a bandával, és azt akartam, hogy ez folytatódjon.”

A liverpooli koncerten Nadine sírásban tört ki a színpadon, tudva, hogy akkor léptek fel együtt utoljára. Azt is megjósolta, hogy még jó ideig ilyen „zokogó roncs” marad. Twitter-üzeneteiben a rajongókat is méltatta: „Láttam, hogy sokan közületek éppen olyan keményen dolgoztak, mint mi! – Majd megköszönte a támogatásukat, és azzal búcsúzott: Szeretlek mindannyiótokat, mindörökké.”

Az Echo Arena-ban adott koncert után, a Girls Aloud tegnap este a hivatalos Twitter oldalán is bejelentette, hogy végleg feloszlanak. Kedves szavakkal megköszönték a rajongók támogatását és szeretetét, de azt is nyilvánvalóvá tették, hogy többé már nem állnak össze, hogy együtt énekeljenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek