Starity

Selena Gomez még mindig Biebert cikizi

2013. március 23. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez még mindig nem végzett Justin Bieberrel. Nemrég tudtuk meg, hogy megsiratta a tinisztárt, tegnap pedig arra is fény derült, hogy a színésznő apja mindvégig úgy tartotta, hogy kapcsolatukban lánya hordja a nadrágot.

hirdetés
Selena Gomez még mindig Biebert cikizi

Ha együtt vannak, ha nincsenek mindenképpen Justin Bieber és Selena Gomez párkapcsolata a téma. Minden a lány táncvideójával kezdődött, amiben nem is kis jelekkel mutat rá volt barátja hibáira. Utána David Letterman beszélgetős műsorában nevetve mesélte, hogy a műsorvezető mellett neki is sikerült megsiratni a kanadai énekest, most pedig ismét egy talkshowban cikizte ki Biebert.

„Apa mindig is mondta, hogy a Justinnal való kapcsolatomban én vagyok a férfi” – viccelődött Selena Chelsea műsorában, majd hozzátette, hogy nagyon élvezi a szingli életet. Természetesen a közönség nevetett és ujjongott Selena kijelentését, ám Twitteren már korántsem ilyen fogadtatás várta a színésznőt.

A Belieberek gyűlölködő üzenetekkel bombázták a szépséget, mivel szerintük most már mindenen túlment. Akik pedig nem pártolják annyira a kanadai énekest, örülnek, hogy Selnek visszatért az esze, sőt szerintük ezzel a mondattal bebizonyosodott, hogy Justin talán nem a lányok pártján áll. Azt azonban senki sem tudja, hogy ezzel a sok cikizéssel mit szeretne Selena elérni, de az biztos, hogy nem csak volt barátja alatt vágja a fát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek