Starity

Botrány a német tehetségkutatóban

2013. március 23. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német sajtó hetek óta hangos a tehetségkutató színfalai mögött zajló viták miatt.

hirdetés
Botrány a német tehetségkutatóban

Ahogy arról korábban már tudósítottunk, a Kaulitz ikrek visszatértek szülőhazájukba, Németországba, hogy a DSDS (Deutschland sucht den Superstar 2013) című tehetségkutató műsor zsűritagjai lehessenek. A német nézők előtt nem volt titok, hogy a színfalak mögött Bill és egy riporter, Olivia Jones között folyamatosak a viták.

Olivia egyébként (eredeti nevén Oliver Knödel) 47 éves, és immár a német celebvilág mindennapos jelensége nem mindennapi öltözetével is. Még az iskola alatt lépett fel először transzvesztita show-jával, majd 1997-ben Miamiban megnyert egy transzvesztita szépségversenyt. Azóta több műsorban is szerepelt, jelenleg a DSDS riportere.


Fotó: prosieben.de

Jones egy RTL-es interjúban viccből azt nyilatkozta: „Ahogyan Bill kinéz, úgy tűnik, hogy nem én vagyok itt az egyetlen transzi” – mondta mindezt Jones rögtön az első TV-show utáni extra műsorban, s ez teljesen kiverte a biztosítékot a Tokio Hotel sztárjánál.

E kijelentésre az ikrek menedzsmentje rögtön reagált, minthogy nem nehéz fogást találni a német bulvár egyik nagy botrányhősén. Jonest a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow német megfelelőjében, a Dschungelcampben való botrányos szereplését rótták fel, majd közölték, hogy nem szándékoznak tovább foglalkozni a botrányhőssel.


Fotó: promicabana.de

Azóta folyamatos a vita az ikrek és Jones között. Nem sokkal az első botrány után a sajtó, a nézők és a rajongók nyomására a DSDS szerkesztői komolyan elgondolkodtak Jones kirúgásáról, hiszen a műsort nem a botrányok, sokkal inkább a benne szereplő tehetségek által szerették volna híressé tenni.

A Tokio Hotel menedzsmentje írásban tett panaszt Jones viselkedése ellen, a legfrissebb információk szerint pedig a műsor biztonsági személyzete felel azért, hogy a vitatkozó felek még csak meg se közelíthessék egymást, az újabb botrányok elkerülése miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek