Starity

Ashton Kutcher nem beszél Mila Kunisról

2013. március 24. 07:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész már majdnem egy éve egy párt alkot, de még nem jelentek meg együtt a vörös szőnyegen, és az interjúk során is alig beszélnek egymásról.

hirdetés
Ashton Kutcher nem beszél Mila Kunisról

Nemrég szárnyra keltek a pletykák, hogy a Két pasi meg egy kicsi sztárja és a gyönyörű színésznő új szintre emelik kapcsolatukat, és összeköltöznek. Ám ezt sem magától a pártól hallottuk, hanem az US Magazine értesülései juttatták el hozzánk a remek hírt. Ashton és Mila leginkább csak paparazzi-képeken látható együtt, a vörös szőnyegen nemigen, ráadásul az interjúkban is csak húzódzkodva nyilatkozva egy-két szót a másikról.

Ennek azonban megvan a nagyon logikus oka. Ashton már megtanulta a Demi Moore-ral tartó kapcsolata alatt, hogy ha két celeb együtt jár, akkor arról az emberek mindent tudni akarnak.

„Tudja, megtanultam, milyen értékes a magánélet – nyilatkozta a színész az Elle magazinnak. – És megtanultam, hogy sok dolog van az életben, aminek élőnyére válik, ha privát marad. Ilyenek a kapcsolatok. Minden erőmmel azon leszek, hogy a Milával való kapcsolatomat megtartsam csak kettőnknek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek