Starity

Szunai Linda milliárdossal jár?

2013. március 24. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bódi Sylvi, Debreczeni Zita és Zimány Linda után most a 2011-es szép­ségkirálynő győztesét hódította meg a 43 éves milliárdos, Kedves Ferenc. Az idei Glamour-gálán kapták lencsevégre, amint a férfi puszilgatta és simogatta a 20 éves Szunai Lindát.

hirdetés
Szunai Linda milliárdossal jár?
Fotó: Papp Fruzsina Enikő

A milliárdos vállalkozó már több gyönyörű celeblányt meghódított. Volt kapcsolata Bódi Sylvivel, Debreczeni Zitával, de hírbe hozták már az idei Tropic Beauty győztesével, Zimány Lindával és Sári Évivel is. Csütörtökön lezajlott a Glamour Of The Year-gála, melyre Kedves Ferenc is hivatalos volt, és nagyon úgy tűnt, hogy most Szunai Lindával bővült a listája.

A férfi ugyan az est elő felében Debreczeni Zita társaságában múlatta az időt, de később Lindára terelődött a figyelme, aki a napokban múlt el 20 éves. A 43 éves férfi és az exszépségkirálynő órákig beszélgettek, a Bors szerint a hangzavarban összebújva beszélgettek, később pedig együtt hagyták el a helyszínt.

A hajdani szépségkirálynő nem árult el sokat, amikor a Kedves Ferenccel való kapcsolatáról kérdezték, annyit azonban elmesélt, hogy az este nem a Glamour-gálán ért véget számukra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek