Starity

Demi Lovato hamarosan visszavonul?

2013. március 30. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő meglepő jövőbeli terveiről számolt be nemrég egy interjú során.

hirdetés
Demi Lovato hamarosan visszavonul?
Fotó: Teen Vogue

Demi Lovato szekere most nagyon fut, hiszen hiába hagyta ott a Disney-t a rehab után, sorban jelennek meg új dalai, videoklipjei, albumai és az X Factorban is mentorként tevékenykedik, ahova nem mellesleg a harmadik évadra is leszerződtették. Most azonban meglepő kijelentést tett jövőbeli terveiről a Parade magazinnak:

„Azt hiszem most nagyon-nagyon keményen fogok dolgozni az elkövetkezendő pár évben, majd ezek után letelepszek és vagy családot alapítok, vagy utazgatok a világban és egy csomót jótékonykodok, és a szeretteimmel töltöm az időmet. Meg szeretnék győződni arról, hogy a lehető legteljesebben élem az életemet és megadok magamnak minden lehetőséget az álmaim elérésének érdekében, de nem akarom megfosztani magamat az élettől, a családtól és a szeretettől” – osztotta meg az olvasókkal.

A rajongók nem örülnek annyira Demi elhatározásainak, hiszen ők a lehető leghosszabb ideig szeretnék még őt a reflektorfényben látni, azonban még jó ideig élvezhetik kedvencük tevékenységét, hiszen ezen tervei még jó pár év eltelte utánra szólnak. Addig remélhetőleg a „Nagy Ő” is rátalál majd, hiszen jelenleg nem tudni hányadán is állnak Wilmer Valderramával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek