Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. április 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber testőrei a rajongóknak estek, rasszista ellentétek éleződnek az új Rómeó és Júliában, és új hajszínre váltott Reese Witherspoon és Perrie Edwards is.

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Barnára váltott Reese Witherspoon

Március 30-án mutatkozott először barna hajjal a Doktor Szöszi sztárja, aki fiával sétálgatott Tennessee utcáin. A 37 éves sztár a 2005-ös Walk the Line kedvéért egyszer már megvált szöszi tincseitől, alakításáért egyébként akkor Oscar-díjat is kapott.

Mint kiderült, a színésznő ismét egy szerep kedvéért cserélte le a hajszínét; a The Good Lie című film forgatása ugyanis hamarosan kezdődik.


Fotó: Celebuzz

*

A színpadon folytatja Orlando Bloom

A Rómeó és Júlia legújabb színpadi feldolgozásában kapott szerepet Orlando Bloom, aki a főszerepet fogja játszani a Tony-jelölt Condola Rashad mellett.

Játszadozva az emberi bőrszínnel, a Montague-k fehérek, míg a Capuletek színes bőrű emberek lesznek. A színdarabot szeptember 19-én mutatják be a Richard Rodgers színházban.

*

Folytatódik Justin Bieber melodrámája

Miután a németek megfosztották majmától, a kanadaiak pedig a dicsőségétől, az osztrákoknál sem volt sikere: kitiltották egy bécsi bárból, a testőrei ugyanis összezúzták a rajongói fényképezőgépeit, mobiltelefonjait!

A klub menedzsere mondta el, hogy Justin nemkívánatos vendég ezentúl. Nem is csoda, hiszen tegnap alaposan megszívatta a TMZ internetes weboldalt, egy telefonszámot osztott meg Twitter-oldalán, mondván, a rajongók szabadon hívhatják őt egy ideig, felelni fog rá. Mint kiderült, a szám a TMZ-é volt, és kellemetlen hívások tízezreit kellett mellőzniük az oldal szerkesztőinek.

*

Törölték az R&B-sztár videoklipjét a YouTube-ról

Robin Thicke legújabb klipjét, a Blurred Linest bannolták a YouTube-ról, mivel túl erotikusnak bizonyult. A kisfilm múlt héten került fel a videomegosztóra, de túlságosan is túlfűtöttnek találták a pucér modellektől hemzsegő promót, így a szabályok megszegésére hivatkozva eltávolították.

*

Perrie Edwards ismét szőke

Március 28-án már új hajszínével mutatkozott Perrie, aki alig néhány hete festtette be haját a rózsaszín-ciklámen-lila kombinációjára, ombre stílusban.

*

Nicole Scherzinger nincs odáig a Twitterért

A Pussycat Dollnak több mint hárommillió követője van, ennek ellenére jobban szeret személyesen beszélgetni az emberekkel. Tisztában van azzal, hogy a Twitter a legjobb és leggyorsabb módja, hogy kapcsolatba lépjen az emberekkel, de nincs megbékélve a közösségi portállal.

„Nem akarom megosztani az emberekkel, ha a vécén ülök vagy fogat mosok.”

*

A Glee sztárjai támogatják Cory Monteithet

A sztár nemrég jelentkezett be egy rehabilitációs intézménybe, hogy kezelják függőségeit, a Twitteren pedig kollégái örömmel mutatták ki támogatásukat.

„Szeretem és támogatom Coryt, és mellette leszek. Büszke vagyok, hogy megtette ezt a lépést” – mondja Lea Michele. Beist edző alakítója is elmondta véleményét: „Itt vagyunk és leszünk számodra mindig is, szeretünk, maradj erős!”

Jenna Ushkowitz (Tina) és Amber Riley is csatlakozott a csapathoz, végül a sorozat készítője, Ryan Murphy is minden jót kívánt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek