Starity

Klippremier: Snoop Dogg — No Guns Allowed

2013. április 02. 21:09   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper már korábban bejelentette, hogy új vizekre szeretne evezni a zenében. A reggae műfajban szeretné magát kipróbálni, melyet olyannyira komolyan gondol, hogy reggae albuma hamarosan a boltokba is kerül.

hirdetés
Klippremier: Snoop Dogg — No Guns Allowed

Snoop Dogg munkásságát senkinek nem kell bemutatni. Az 1990-es évek egyik meghatározó alakja volt, akár Dr.Dre oldalán, akár szólóban. Snoop azonban eldöntötte, a rap mellett ki szeretné magát próbálni a reggae műfajban is, így ezúttal egy reggae hangzású dalhoz készült kisfilmet láthatunk tőle. A döntését megtoldotta egy kis történettel is, miszerint Bob Marley, a reggae legnagyobb alakjának reinkarnációja benne született újjá.

A klip a No Guns Allowed című dalhoz készült, mely a címéből is adódóan az erőszak, a háború ellen kíván hangot adni. A dal két közreműködője Drake, illetve Snoop lánya, Cori B. Arendezője Jessy Terrero volt, aki egy fekete-fehér klipet képzelt a dalhoz, egy pár archív felvétellel megtűzdelve. A klip egyébként számos erőszakos cselekményt tartalmaz, köztük a nemrég megtörtént Sandy Hook Elementary Schoolban zajlott lövöldözés képeit is belevágták.

„Ez egy igazán erőteljes dal, nagyon reméljük, hogy a pozitív üzenetünk eljut mindenkihez. Nagyon sok vérontásól szólnak a hírek, ezzel a dallal is szeretnénk meggátolni, hogy következőleg ne történjen meg hasonló. Igazából erről szól a dal, a szeretet és a béke mellett” – vélekedik Snoop a dalról.

Az új album, amely a Reincarnated címet viseli, április 23-ától kerül a boltokba, olyan közreműködőkkel, mint Rita Ora, T.I., Busta Rhymes, Akon, Chris Brown.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek