Starity

Snoop Dogg Bob Marley-nak képzeli magát

2012. augusztus 04. 12:12   |   Szerző: riri17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jamaicába tett látogatása során a sztár megismerkedett a rasztafariánus vallással, és azóta úgy hiszi, Ő Bob Marley reinkarnációja. Új neve ezentúl Snoop Lion, aki többé már nem rappel.

hirdetés
Snoop Dogg Bob Marley-nak képzeli magát

A rapper életét Jamaicába tett utazása óta, teljesen megváltoztatták az ott hallottak. Találkozott egy rasztafariánus pappal, aki azt mondta neki, ő egy maga a világosság, és ő egy oroszlán. Nem tudni, hogy ezzel a pap csak behízelegni akarta-e magát a rapper szívébe, vagy tényleg így látja, mindenestre Snoop olyannyira hisz benne, hogy ezentúl Snoop Lionnak hívja magát, és meggyőződése, hogy benne született újjá Bob Marley.

Nemrég azt is elárulta a BBC-nek, hogy zenei műfajt vált, és a következő lemeze már reggae hangzású lesz. "Már unom a rappet, a következő alumomon már betétként sem fogok rappelni” – nyilatkozta a világsztár, aki filmet is forgatott utazásairól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

rap Marley snoop dogg
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek