Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. április 05. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miközben egy páros évfordulót ünnepelt, egy modell kapcsolata véget ért és egy fontos születési időpont is napvilágot látott. Íme öt hír a sztárvilágból, amiről nem biztos, hogy hallottál.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Szingli lett Palvin Barbara

A világhírű magyar modell a Twitteren közölte követőivel, hogy immár a facérok táborát erősíti. A bejegyzés megjelenése után rengeteg vigasztaló és felajánlkozó üzenet érkezett Barbihoz, azonban a pletykaoldalak máris megadták a zöld utat Justin Biebernek, hiszen már korábban is szóba hozták őket, most pedig, hogy mindketten szabadok bármi megtörténhet.

*

Beyoncé és Jay-Z évfodulót ünnepelt

Ötödik házassági évfordulóját ünnepelte a páros április 4-én, ez alkalomból pedig egészen Kubáig, pontosabban Havanáig utaztak. Lányukat Blue Ivy-t ezúttal otthon hagyták és édes kettesben töltöttek egy kis időt: kéz a kézben sétáltak a városban és még a helyiekkel sem voltak restek fotózkodni.

*

Új előzetes jelent meg Selena Gomez klipjéhez

Április 8-án fog hivatalosan is visszatérni a Spring Breakres sztárja a zeneiparba legújabb videoklipjével, addig azonban folyamatosan lázban tartja rajongóit. Több, mint egy hete lehullott a lepel a Come & Get It albumborítójáról, a hivatalos fotók is szépen lassan napvilágot látnak és a dalhoz készült kisfilmből is egyre több pár másodperces jelenet kerül fel az internetre.

*

Kiderült mikor érkezik a brit trónörökös

Az egész világ izgatottan várja Vilmos herceg és Kate Middleton első gyermekének érkezését, most pedig a hercegné elárulta, hogy július közepe felé várható a királyi csemete, azonban viccesen hozzátette, hogy a babáknak megvan a saját napirendjük, amit mi nem tudunk befolyásolni.

*

Michael Jackson lánya vérszerinti édesanyjával ünnepelt

A pop királyának lánya, Paris Jackson szerdán töltötte be 15. életévét, ez alkalomból pedig találkozott vérszerinti édesanyjával, Debbie Rowe-val, mitöbb vele töltötte szinte az egész napot. Egy forrás szerint élvezték egymás társaságát és igazán szoros viszony alakult ki közöttük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek