Starity

Kőváry Anett anya lesz

2013. április 09. 13:01   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalos rajongói oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy az ötödik hónapban jár.

hirdetés
Kőváry Anett anya lesz
Fotó: Nánási Pál

Februárban még arról olvashattunk, hogy a rádiós szomorkodik elvesztett munkája miatt, azóta viszont a Radio-Face FM-en kapott lehetőséget, hogy hangját hallhatassa kedvelőivel.

Máricus végén hivatalos rajongói oldalán osztotta meg mindenkivel az örömhírt, miszerint anya lesz. A következő szavakkal és képpel részletezte bejelentését:

„Kedves LÁJKOLÓIM – csupa nagy betűvel! Engedjétek meg, hogy megosszam veletek életem egyik legszemélyesebb, de mindenképp legnagyszerűbb hírét: kisbabát várok! Néhány hónapja velem együtt szomorkodtatok, mikor megszűnt a munkám, nem hagytatok magamra, vigasztaltatok, drukkoltatok nekem. Én már akkor tudtam, hogy nincs miért csüggednem, mert hamarosan a legnagyobb feladat vár rám: édesanya leszek. Akkor már tudtam, de még nem mondhattam el. Most viszont már nincs akadálya, úgyhogy kérlek, fogadjátok legalább olyan örömmel a születendő gyermekem hírét, amilyen örömmel én közlöm azt most veletek!”

Új feladat miatt az idei Lotus Ladies Cup szériát ki kell hagynia, de emiatt kicsit sem szomorkodik Anett. Gratulálunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek