Starity

Új slágerrel rukkolt elő PSY

2013. április 12. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gangnam Style után újabb pörgős dallal jelentkezett a koreai énekes.

hirdetés
Új slágerrel rukkolt elő PSY

Lassan egy éve lesz annak, hogy a dél-koreai származású Park Jae-Sang feltöltötte a YouTube-ra legújabb, Gangnam Style című dalát és videoklipjét, mely rövid időn belül az egész világot meghódította. Mindenhol a fülbemászó dalt játszották, annak koreográfiáját táncolták és még azok is énekelték, akik nem is értik és nem is beszélik a nyelvet. Számos országban listavezető lett és a legnagyobb videómegosztón is kiérdemelte a legnézettebb videónak járó előkelő díjat.

Most azonban új szerzeménnyel rukkolt elő PSY, ami egy szintén fülbemászó és pörgős dal lett, így lehet, hogy előbb vagy utóbb megfosztják trónjától a Gangnam Style-t. A nóta a Gentleman címet kapta, dalszövege pedig a világsikerű slágerhez hasonlón angol és koreai keverék. A dal tegnap, vagyis április 11-én volt először elérhető, azonban a debütálást csak a mai napra tervezték az iTunes-on.

A Billboard információi szerint április 9-én fejezték be a számhoz készült videoklip forgatását Szöul különböző helyein, akárcsak anno a Gangnam Stylét, így rövid időn belül a kisfilm is napvilágot fog látni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek