Starity

Ryan Reynolds túl sok tévét néz

2013. április 13. 14:02   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész állítólag heti 50 órát tölt a képernyő előtt, ezért Blake is aggódik érte.

hirdetés
Ryan Reynolds túl sok tévét néz

A színész két legújabb filmjével, a Queen of the Nighttal és a R.I.P.D.-vel a készítők jelenleg már az utómunkálatok fázisában tartanak. Az új filmek egyelőre csak tervben vannak, momentán tehát a kanadai színésznek rengeteg szabadideje van, s mindezt szórakozással tölti, minden mennyiségben.

A hollywoodi álompár egy titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent, melyről hetekig pletykáltak, s azóta láthatóan minden rendben körülöttük. Azonban, amint az kiderült, felesége,  Blake Lively azért panaszkodik, mert Ryan túl sokat nézi a TV-t. A 36 éves színész ugyanis hetente 50 órát tölt a képernyő előtt.

Ryan egy barátja azt nyilatkozta: „Ez az egész lassacskán egy jókora problémához vezetett. Igazából a közeljövőben már komolyan szeretnének foglalkozni a családtervezéssel. Ha Ryan így folytatja, Blake valószínűleg egyáltalán nem akar majd tőle gyereket.”


Kép: viply.de

A heti 50 óra annyit tesz, hogy a színész napi minimum hét órát pazarol el az életéből. Persze aggodalomra semmi ok: egy kis kitartással és önuralommal nincs mitől tartania a színésznek, s nyilván ebben már Blake is sokat tud segíteni neki.

Ráadásul legkésőbb májusban a színész ismét munkába áll és visszatér a forgatási munkákhoz, akkor pedig aligha lesz ideje a televíziót bámulni. Nemrég Ryan a Turbo című animációs film főszereplőjének adta hangját, amelynek amerikai bemutatója július 19-én esedékes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek