Starity

Kimberly Wyatt: „Itt az idő feladnom”

2013. április 17. 21:09   |   Szerző: meyah_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kimberly elégszer próbálta helyreállítani a békét volt bandatársával, Nicole Scherzingerrel, ám most feladja.

hirdetés
Kimberly Wyatt: „Itt az idő feladnom”

Az egyik leghíresebb lánybanda volt tagja kijelentette: mára már elérte azt a pontot, hogy feladja a próbálkozást, hogy valaha is újra beszéljen volt csapattársával, Nicole Scherzingerrel. A két exdoll azóta sem hunyt szemet a nézeteltérések felett. Egy interjúban Kim kijelentette; hogy minden erejével azon volt, hogy kibéküljenek, hiszen már többéves haragról van szó, de próbálkozása sikertelen volt.

„Már egy ideje nem láttam és nem is beszéltem Nicole-lal, és itt nem a próbálkozás hiányáról van szó. Rengetegszer megtettem a lépéseket, szerintem a labda már csak az ő oldalán áll. Nagyon remélem, hogy Nicole ma már egy boldog ember. Az együttműködéseink sosem voltak egyszerűek, az együtt töltött évek alatt sem, ez most sincs másképp.”

Bevallása szerint mai napig szereti és tiszteli Nicole-t, és ha jönne, tárt karokkal fogadná. „Bárcsak el tudnánk felejteni a múltat, és tovább tudnánk folytatni, békével és barátsággal. Ezt úgy értem, hogy ideje lenne mindkettőnknek felnőnie és élveznie az életet...” – nyilatkozta a Mirrornak.

A két énekesnő viszonya mindig viharos volt, sokszor sértegették egymást nyilvánosan és egymás háta mögött is, Nicole-t viszont nem hatotta meg a bocsánatkérés, így Kimberly kénytelen lesz elfogadni a végleges vereséget. De vajon ha a PCD ismét összeáll, akkor is haragban lesznek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek