Starity

Mégsem lesz új Pussycat Dolls — visszatérnek a régiek?

2013. március 07. 21:09   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010-ben feloszlott a Pussycat Dolls. Tavaly nyáron kiderült, hogy jön az utánpótlás, ám ők mégsem viszik tovább a bandát.

hirdetés
Mégsem lesz új Pussycat Dolls — visszatérnek a régiek?

Mégsem lesz teljes tagváltás a Pussycat Dollsban, ugyanis az új lányok új néven kezdik a pályafutásukat – ezt a banda alapítótagja, Robin Antin mondta el: „A Pussycat Dolls az elmúlt 10 év egyik legnagyszerűbb lánycsapata. A rajongók hűségesek és többet akarnak... Úgy gondolom, hogy van rá esély. Beszéltem már mind az öt lánnyal, és ők is ugyanígy éreznek.”

Korábban Nicole Scherzinger is elárulta, hogy örülne neki, ha újra összeállnának: „Imádom a lányokat, és hiányoznak. A legjobbakat kívánom nekik. Nem értem, miért ne lehetne lehetséges a jövőben. De most izgatott vagyok, hogy kiadhatom a saját zenémet.”

Habár a lányok szólókarrierbe kezdtek, az újbóli összeállás mindannyiuknak jót tenne, ugyanis egyikük sem ért el olyan sikereket, mint amilyeneket öt év alatt a Pussycat Dollsszal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek