Starity

Még mindig anyjával él Bradley Cooper

2013. április 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Másnaposok című filmsorozatban Phil karakterét megformáló színész, Bradley Cooper édesapja 2011 januárjában bekövetkezett halála óta édesanyjával él.

hirdetés
Még mindig anyjával él Bradley Cooper

Bradley-ről mindenféle pletykák kapnak szárnyra, már nem is lehet követni, hogy éppen mikor kivel boronálja össze a média, azonban a Us Weekly magazin értesülései szerint a színész életében a legfontosabb szerep édesanyjának, Gloriának jut. Édesapja, Charles hosszú időn át küzdött a rákkal, míg 2011 januárjában életét vesztette a tragikus betegségben. Ezt követően édesanyjához költözött, és még mindig nála lakik.

„Nézd, egyáltalán nem könnyű most neki (Gloriának) ez a helyzet, hogy a fiával éljen. Ilyen az élet. Most, két évvel édesapám elvesztése után itt tartunk. A családom nagyon közel került egymáshoz, édesapám haldoklása pedig nagyon brutális élmény volt mindannyiunk számára. Ez egy amolyan hitszakadás volt, és nem ért véget a sokk után sem. Szükségünk volt egymásra. Szóval itt tartunk. De ne gondold, hogy ez rossz. Nincsenek komplikációk. Nem olyan összetett a dolog, hogy együtt lakunk, és ő van a vendégházban. Nem. A másik szobában lakik. És egy valamit még el kell mondanom: ő egy nagyon klassz csaj!”

A népszerű színész azt is elárulta, hogy egyszer majd szeretne családot alapítani, és abban bízik, hogy hasonlóan jó apa lesz, akár az övé volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek