Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. április 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber még mindig tud félreértéseket okozni, s míg Rebecca Black hangjában egyre kevesebben kételkednek, addig azt pletykálják, a Gossip Girl egykori álompárja újra együtt van.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Justin Bieber a rajongóival szeretne ágyba bújni?

A kanadai énekes egy meglehetősen aranyos, ugyanakkor félreérthető képet tett közzé az Instagramon. A fotón két rajzolt ember látható, a fiú Justin, a lány pedig az egyik rajongója, és édesen ölelik egymást – csakhogy egyikőjük sem visel ruhát.

Ebből rögtön arra következtettek, hogy Bieber annyira hiányolja Selenát, hogy már a rajongóival is képes lenne ágyba bújni. Vajon kiengesztelésképpen szánta annak a rajongónak, aki az elhunyt Anne Frank miatt féltékenykedik?

*

Ed Westwick és Jessica Szohr megint együtt?

Több, mint egy éve keltek életre a pletykák, miszerint a Gossip Girl álompárja újra egymásra talált, de tavaly óta egyik fél sem erősítette meg a hírt, sőt nem is látták őket együtt – egészen mostanáig.

Április 13-án együtt jelentek meg egy fesztiválon Kaliforniában, a szemtanúk szerint jót beszélgettek és nevetgéltek. Vajon most is csak egy futó kalandról vagy esetleg többről volt szó?

*

Meisa Kuroki újra szerepben

A japán színésznő az énekesi karrierje mellett a színészit is szépen egyengeti és újra visszatér a képernyőre a Take Five-ban. Mindemellett Meisa boldogan mesélt férjéről, Jinről is, aki szerinte nagyon jó apa és szívesen fürdeti lányukat.

*

Rebecca Black igenis tud énekelni

A hamis Fridayról elhíresült énekesnő Rebecca Black bebizonyította a közönségnek, hogy igenis tud énekelni. A Playlisten Rihannától a Stayt adta elő Dave Daysszel, és még a legszigorúbb kritikusok szerint is szépen előadta a dalt.

*

Amanda Seyfried szerint Lindsay elpazarolta a tehetségét

Amanda Seyfried talán igazságszérumot vett be a müzlije elfogyasztása során? Az elmúlt néhány napban meglepő interjúk sokaságát adta, ezúttal Lindsay Lohanról ejtett néhány szót.

„Tehetséges – kezdi Amanda, majd hosszabb szünetet hagy. – Volt... Mármint nem tudom, annyira lelkes volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek