Starity

Anne Frankra féltékeny egy belieber

2013. április 16. 19:07   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor már a directionereket könyvelték el a legtudatlanabb rajongótábornak, a belieberek bebizonyítják, hogy ők még mélyebbre tudnak süllyedni.

hirdetés
Anne Frankra féltékeny egy belieber

Már beszámoltunk a felbolydulásról, amit Justin Bieber robbantott ki megjegyzésével, miután Anna Frank házában tett látogatást. Állítása szerint reméli, Anna is belieber lenne, ha még ma is élne. Ezzel a kijelentésével nemcsak ellenlábasait haragította mégjobban magára, de a rajongói között is feszültséget keltett.

Egy 13 éves amszterdami lány, Khloe McNeal bejelentette, hogy féltékeny a 15 éves korában elhunyt Holocaust-áldozatra – írja a The Onion.

„Bieber bement a házába? Ez nem fair.” – mondta a lány a zsidó származású tinédzserről, aki a második világháború alatt két évig bújkált a nácik elől egy padláson, majd egy koncentrációs táborba vitték, ahol tífuszban halt meg mindössze pár héttel a felszabadítás előtt.

„Miért olyan különleges ő, hogy Justin észrevegye? Én minden nap írok neki a Twitteren, erre őt szólítja meg és 'remek lánynak' nevezi.” A lány elmondása szerint olyan dühös lett, hogy meg akart halni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek