Starity

Ezra Miller elért az Északi-sarkra

2013. április 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Aurora csapat végre elérte a célt, és kitűzhették a zászlót az Északi-sarkon, mindezt a jó ügyért.

hirdetés
Ezra Miller elért az Északi-sarkra

A kegyetlenül kemény edzésekkel teli hetek után a jótékonykodó csapat elérte a célját: átkeltek a fagyott óceánon és globális szenthellyé avanzsálták az Északi-sarkot. A zászló titániumból készült kapszulában érkezett meg a felderítőkkel, annak a 2,7 millió embernek a nevét tartalmazza, akik csatlakoztak a Mentsük meg a Sarkkört! kampányhoz.

„Új politikát képzelünk el, ami tiszteli a generációkat, megérti a kapcsolatokat, melyek köttetnek... bármi között” – nyilatkozta a Beszélnünk kell Kevinről sztárja. Szerinte azzal, hogy szenthelyet kreáltak a sarkponton, közelebb kerültek az Anyatermészethez.

A résztvevők, köztük Ezra, segítségével egy négy kilométeres mélységű lyukat vájtak a jégbe, ahová leengedték a zászlót. „Nem érzem a körmeim, sem a lábujjaim, de az elmém és a szívem megtelt újonnan felfedezett döntésekkel. Tennünk kell a jégolvadás ellen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek