Starity

Listák élén a Paramore

2013. április 18. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy év hallgatás után ismét betört a bizniszbe a Paramore. Negyedik stúdióalbumuk, melyet magukról neveztek el, a legnevesebb zenei listák élét törte be, ezzel maguk mögött hagyva olyanokat, mint Brad Paisley és Justin Timberlake.

hirdetés
Listák élén a Paramore

Hatalmas sikernek örvend a Paramore névre keresztelt lemez, Jared Leto be is vallotta rajongóinak, hogy szívesen készítene duettet Hayley-vel.

Az előző album, mely a Brand New Eyes nevet kapta, csak a második helyezésig jutott a Billboard 200-on, míg a hetekben debütált lemez az első helyet kaparintotta meg magának, ezzel maguk mögé szorítva Brad Paisley-t és Justin Timberlake-et is. Az énekesnő hatalmas 'N Sync-rajongó volt, így Timberlake-ért is odavan, sűrű bocsánatkérésekben tört ki a Twitteren, mikor új korongjuk leszorította JT lemezét az iTunes-listákon, majd később a Billboard 200-on.

A korong több mint 106.000 példányban kelt el az első héten, melyet egy tortával ünnepeltek meg, amin három darab 1-es díszelgett, szimbolizálva az előkelő helyezést. Az együttes budapesti koncertjén is az új dalokat hallhatjuk majd, hiszen az új albumot promótáló turné keretein belül érkeznek hazánkba. Az album dalait a minap töltötték fel hivatalos YouTube-csatornájukra, így akinek kedve támad, végighallgathatja a teljes albumot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek